El Carnet Únic es digitalitza

Nova versió digital del Carnet Únic a través de l’APP de La Ballaruga. El Carnet Únic, és un projecte comarcal de les Associacions de Famílies d’Alumnes del Baix Penedès que té com a finalitat oferir un descompte en compres als establiments associats per a les famílies sòcies de les AFA que en formen part, ajudant així també al petit comerç local que tanta falta li fa en els últims temps. Les Afa implicades en aquest projecte col·laboratiu són Les Cometes (Llorenç), La Parellada (Santa Oliva), Teresa Godes (El Montmell), La Muntanyeta (Bellvei), Joan Perucho (Albinyana), L’Estel (Bonastre), Garbi, Àngels Garriga, Pau Casals, Àngel Guimerà, Coma-ruga, Baix Penedès i Mediterrània (El Vendrell). Durant aquest curs s’ha posat en marxa aquesta aplicació i s’han anat fent valoracions per fer les millores necessàries de cara al curs vinent.

Feu un comentari