PROJECTE COMARCAL CARNET ÚNIC

Què és el Carnet Únic?

És un carnet del que es poden beneficiar totes les famílies sòcies de les AFA dels centres educatius del Vendrell i comarca que s’han adherit a aquesta iniciativa i que es gestiona des de La Ballaruga.

La proposta del carnet és donar incentius a les famílies a través de descomptes en compres i altres serveis als establiments que també són adherits a aquest carnet. Els establiments inclosos consten en un llistat que els promociona i els dóna a conèixer entre totes les famílies de les Ampa de les escoles i instituts del Baix Penedès, creant així una relació de col·laboració entre comerços i les Ampa.

La informació de descomptes dels establiments i comerços es pot trobar a través del següent Codi QR.

Llistat d’establiments adherits al Carnet Únic

Qualsevol establiment o negoci de la comarca del Baix Penedès pot formar part del Carnet Únic i beneficiar-se alhora dels avantatges que aquest ofereix. Pel fet de ser un establiment adherit, pot gaudir dels mateixos descomptes i ofertes que els socis en les compres o serveis que faci als altres negocis del Carnet Únic.

Els comerços interessats en adherir-se al Carnet Únic han d’omplir el formulari on-line especificant els descomptes que ofereixen.

 

 Clica aquí per inscriure’t