MENÚ MENJADOR ESCOLA PAU CASALS

ALIMENTACIÓ SANA I SISTENIBLE

PRODUCTES DE PROXIMITAT I ECOLÒGIC

LLEURE EDUCATIU DE QUALITAT

Apostem per una alimentació saludable i de qualitat basada en la dieta mediterrània. Els aliments s’escullen segons la seva qualitat nutricional, la temporada, la proximitat i la sostenibilitat.

Des de l’equip de nutrició preparem dietes especials per a persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries, vegetarianes, etc.

Prioritzem els proveïdors de proximitat i Km0. Seleccionem productes frescos de proximitat i temporada i 100% lliures d’organismes modificats genèticament i prioritzem que siguin ecològics i amb responsabilitat social. 

Disposem de cuina a la pròpia escola i la gestionem amb totes les garanties sanitàries i les propietats gustatives i nutricionals de la cuina casolana.

per a nosaltres no es tracta d’un simple menjador escolar, sinó que és un temps educatiu molt important de la jornada escolar amb 2 moments diferenciats: el temps de dinar i el temps de lleure.

 Desenvolupem un projecte pedagògic global adaptant-lo al Pla Educatiu del Centre i treballem en estreta col·laboració amb l’escola i l’AFA, creant vincles amb la comunitat educativa.