Termes i condicions TPV

TERMES I CONDICIONS TPV

Aquesta pàgina té com a finalitat establir les condicions d’ús de la TPV del GRUP D’ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIO LLEURE destinada al pagament de les activitats i serveis de l’Associació i les seves condicions a través d’aquesta pels usuaris.

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment del deure informació recollit a l’art. 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic us informem que la titularitat del lloc web correspon a:

GRUP D’ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIO LLEURE

CIF: G43768597

Domicili: Av. Sant Vicenç, 6. 43700 El Vendrell (Tarragona)

Email per a comunicacions en matèria de protecció de dades: laballaruga@fundesplai.org

ÚS DEL LLOC

En fer ús d’aquesta TPV i fer pagaments a través d’aquesta, l’usuari es compromet als següents extrems:

*Usar la TPV únicament amb la finalitat de pagar les activitats i els serveis de l’Associació. 

*Tenir capacitat legal per celebrar contractes (l’usuari declara que és més gran de 18 anys).

*Facilitar les vostres dades de contacte d’una manera veraç i exacta per tal de poder establir comunicació.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

GRUP D’ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIO LLEURE informa els usuaris d’aquesta TPV sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal que puguin ser demanades per la navegació o contractació de serveis a través de la política de privadesa. Podeu accedir a la política de privadesa des de l’APP en qualsevol moment.

CONDICIONS DE COMPRA

Disponibilitat del servei. Els usuaris tenen la possibilitat de realitzar comandes de serveis que s’ofereixen a través de la botiga en línia.

PREUS DELS SERVEIS

Als preus dels serveis de la botiga estan amb els impostos vigents inclosos. Als preus dels serveis de la botiga estan amb els impostos vigents inclosos.

Es reserva el dret a modificar els preus en qualsevol moment, si bé els serveis es facturaran sobre la base del preu en vigor al moment de formalitzar la comanda (a reserva de la disponibilitat del servei). A la comanda de compra s’indicarà el preu total del servei. Preus vàlids excepte error tipogràfic La moneda de transacció serà a Euros.

FORMA DE REALITZAR UNA COMANDA

Per realitzar una comanda heu de seleccionar el servei desitjats. Quan hagueu seleccionat tots els serveis que desitgi, aquests s’afegiran a la cistella de la compra. El següent pas serà tramitar la comanda i efectuar el pagament, mitjançant la passarel·la de pagament/TPV virtual. Per això haureu de seguir els passos que se us demanen a la pàgina web i seguir les indicacions de compra que us apareixen en pantalla. Se us demanaran únicament les dades necessàries per a la compra. Abans de formalitzar la compra caldrà ACCEPTAR EXPRESSAMENT les presents condicions així com la política de privadesa.

Les dades registrades per la pàgina web constitueixen la prova de les transaccions realitzades. El client rebrà confirmació de la comanda a través de correu electrònic.

POLÍTICA DE RETORN BANCÀRI

En cas de retornar-nos el rebut, l’usuari/a haurà de venir a fer el pagament al local de La Ballaruga i a més es farà un recàrrec de 5€. 

DRET DE DESISTIMENT

L’usuari /até dret a cancel·lar una comanda sense cap explicació. Aquest dret és el dret de desistiment establert per lart. 102 el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries.

Per cancel·lar una comanda podeu fer servir el formulari adjunt (model de desistiment) o escanejant-ho i adjuntant còpia del vostre NIF per correu electrònic adreçant-vos a laballaruga@fundesplai.org

Si ens envieu un correu electrònic o una comunicació per escrit, si us plau, incloeu els detalls de la vostra comanda per ajudar-nos a identificar-lo, número de comanda, nom i cognoms, data de comanda, etc.

El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, va adquirir la possessió material dels béns.

Un cop exercit el dret al desistiment l’usuari rebrà un correu electrònic de GRUP D’ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIO LLEURE amb totes les indicacions i procediments de devolució. No hi ha cap cost addicional.

El dret a desistir del contracte serà aplicable exclusivament a aquells serveis que no hagin estat utilitzats.

MODEL DE DESISTIMENT
(només heu d’emplenar i enviar el present formulari si voleu desistir del contracte) 

A l’atenció de:
GRUP D’ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIO LLEURE
CIF: G43768597
Domicili: Av. Sant Vicenç, 6, 43700 El Vendrell (Tarragona)
Per la present us comunicació
que desisteixo del meu contracte  de l’article (descripció i referència tal com s’indica al contracte) …………………………………………………………………………………………………
Comanda realitzada amb data _________.
Comanda rebuda amb data __________.
Nom del consumidor: _______________________________.
Adreça del consumidor: _______________________________.

Signatura del consumidor (només si aquest formulari es presenta en paper) 

 

SEGURETAT

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada a la indústria, tals com firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot per evitar l’accés no autoritzat de dades i el possible robatori dels mateixos. Per aconseguir aquestes finalitats, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a l’efecte de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

Oferim pagament 100% segur.

A la nostra botiga online garantim que cadascuna de les transaccions realitzades és 100% segura. Totes les compres que realitzis a la nostra web estan avalades pel servidor segur de l’entitat bancària BBVA, de manera que les teves dades estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada, per la qual cosa és molt més segur enviar les teves dades al Servidor Segur dels bancs per pagar en una benzinera, restaurant, etc.

Què passa quan envio les meves dades a través de la xarxa?

Quan fas la compra i tries la forma de pagament, en el moment de punxar sobre el botó de Pagament per targeta el lloc web connecta amb el Servidor Segur, a partir d’aquell moment entres a navegar a zona segura i inscrius les teves dades bancàries al Servidor Segur del banc, que s’assegura que l’operació reuneix els requisits de seguretat exigits i realitza l’operació, després de la qual apareix la confirmació i el comprador torna de nou a la botiga.

Podria conèixer algú la clau d’encriptació?

Cada vegada que un usuari es connecta a un Servidor Segur, aquest s’encarrega de generar una clau aleatòria per a la sessió que establiu amb l’usuari, mentre que el navegador del client genera una altra clau, igualment aleatòria, que us serveix per identificar-vos davant el servidor. Si en el moment en què s’ha establert una connexió segura, altres usuaris es connecten al servidor, es tornen a generar noves claus per identificar els participants en la connexió. El Servidor Segur s’encarrega que les claus generades no coincideixin mai mentre s’estableixen diverses connexions simultànies.

Com sé que s’ha establert una connexió segura?

Podreu saber si heu connectat a un Servidor Segur si l’adreça URL comença per “https://”. A més, els navegadors més utilitzats ho indiquen de manera gràfica mitjançant una icona que mostra a l’usuari si hi ha una connexió segura o no (per exemple, en el cas d’Internet Explorer apareix el cadenat tancat groc).

Quin protocol de seguretat es fa servir en les transmissions?

En les connexions amb el Servidor Segur s’utilitzen les darreres especificacions del protocol de seguretat estàndard a la xarxa: SSL.

Quina entitat financera avala la seguretat a les meves transaccions?

Quan fas una compra amb una targeta de dèbit o crèdit a la nostra Botiga Online s’estableix una connexió amb el Servidor Segur del BBVA, aporta tota la seva experiència i infraestructura tecnològica per donar suport de manera segura i eficaç a totes les transaccions electròniques de compres que es facin a la nostra botiga online. Quan arriba una petició de pagament al Servidor Segur del BBVA, aquest s’encarrega de gestionar l’autorització o denegació, en temps real, del pagament d’aquesta compra després de corroborar que totes les dades són correctes per fer el pagament.