Sant Jordi solidari amb La Ballaruga.

Benvolgudes famílies;

són temps difícils per a moltes famílies del Vendrell i des de La Ballaruga volem donar la oportunitat a infants amb risc d’exclusió social d’ampliar la seva formació amb les activitats extraescolars o de vacances que organitzem.

Per Sant Jordi posarem una paradeta de vendre llibres de segona mà. Els diners de la venda d’aquests llibres aniran destinats a una borsa de beques per a la inscripció en activitats de La Ballaruga, per a infants que ho puguin necessitar.

Per aquest motiu us voldriem demanar la vostra col·laboració. Només us demanem que ens feu donació de llibres que tingueu a casa i que ja no utilitzeu. Han d’estar en bon estat i poden ser de qualsevol tipus (infantil, juvenil, atles, còmics, novel·les, etc…)

Us demanem a les famílies que teniu inscrits els vostres fills a alguna activitat nostra, que us solidaritzeu amb altres famílies que no tenen suficients recursos econòmics i que, per tant, no poden accedir a aquest tipus d’activitats.

Teniu temps fins al divendres 11 d’abril per portar els llibres a la nostra oficina al c/ Camí Reial, 13-17 (Edifici de l’Eina) de 7,30 del matí a 10 de la nit.

Si teniu qualsevol pregunta o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Esperem que aquesta iniciativa sigui ben rebuda per tots vosaltres i us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Feu un comentari