Activitats d’estiu de La Ballaruga

La Ballaruga presenta les seves Activitats d’Estiu

Els Casals es faran durant les tardes de juny quan les escoles fan jornada intensiva i l’última setmana de juny al matí, així com els deu primers dies de setembre.  Aquest any, La Ballaruga ha volgut buscar un entorn motivador i agradable, defugint de l’entorn escolar on els infants s’hi han passat 10 mesos, on fer els casals i per a aquest motiu s’ha programat juntament amb l’Aula Rural La Bassa uns casals on els infants podran fer activitats de lleure i activitats pròpies de la granja, com donar de menjar als animals, cuidar l’hort… dins d’un projecte educatiu que tindrà com centre d’interès els animals a través d’històries inventades pels mateixos nens i nenes.  Cal també destacar l’aportació d’Autocars Penedès que col·labora amb el bus durant els dies de juny per la tarda.

Pel que fa a les colònies, que es duran a terme de l’1 al 7 de juliol, s’ha volgut donar un eix temàtic a aquests dies.  Per això La Ballaruga proposa unes colònies en el camp dels mitjans audiovisuals i la comunicació en el seu aspecte tècnic, creatiu i d’interpretació.  La creació d’un curtmetratge ambientat en les colònies i l’educació ambiental, els permetrà desenvolupar criteris objectius i crítics, així com capacitats creatives en el camp artístic i cultural, tant a nivell de grup com personal, alhora que se sensibilitzen envers la flora i la fauna locals.

Cal destacar de forma molt important l’adhesió de La Ballaruga a la campanya “encerta l’estiu” de la Fundació Catalana de l’Esplai, l’objectiu de la qual és que cap infant es quedi sense casals o colònies aquest estiu.  D’aquesta manera, els infants que s’apuntin a alguna d’aquestes activitats podran sol·licitar una beca o podran autofinançar-se l’activitat amb la venda de butlletes d’un sorteig que es durà a terme a finals d’estiu.  Per a més informació podeu consultar la web http://estiu.esplai.org/

Les inscripcions es podran fer fins al 24 de maig a La Ballaruga, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.  Per a més informació podeu trucar al 977664002 o enviar un correu a laballaruga@esplai.org.

Feu un comentari