Nota de Premsa, Porta un amic o una amiga!

Una nova iniciativa de La Ballaruga.

PORTA UN AMIC O UNA AMIGA!

La Ballaruga posa en marxa una promoció de sessions gratuïtes de les seves activitats extraescolars.

Aquesta  campanya, tot i que va adreçada només als socis de La Ballaruga, neix amb dos objectius concrets; d’una banda, apropar l’associació a totes aquelles famílies i infants que no són usuaris de La Ballaruga per tal que coneguin el treball, l’equip humà de l’entitat i puguin tastar les seves propostes d’activitats educatives, i de l’altra, obsequiar el soci a exercir d’amfitrió de La Ballaruga convidant a un amic o una amiga a compartir una estona de lleure educatiu de qualitat, o bé, donant-li la possibilitat de poder provar, ells mateixos, una activitat nova de les que La Ballaruga organitza dins la seva escola.

Malgrat la greu crisi econòmica que afecta tots els sectors de la nostra societat, La Ballaruga ha experimentat, des del curs 2011/12 un creixement en nombre de socis, per aquest motiu, i per tal de donar els millors serveis als seus associats, des de l’associació es creu indispensable treballar en noves propostes i projectes que impulsin la cooperació entre ciutadans, l’estímul de l’aprenentatge i la participació en les xarxes socials i educatives del Vendrell. Una mostra d’aquesta implicació és la col·laboració amb el Projecte de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn o el treball colze a colze amb l’Ajuntament per ajudar els infants amb necessitats a poder gaudir de les activitats extraescolars.

Des de La Ballaruga s’analitza permanentment la realitat sòcio-educativa del territori, i en els últims temps s’han detectat noves necessitats socioeducatives del territori, per les quals ja s’estàn preparant projectes nous que ajudaran a cobrir aquestes mancances, potenciant així la cohesió social del municipi i comarca.

Feu un comentari