Un any més amb el projecte Lecxit

El projecte Lecxit de la Fundació Bofill vol millorar la comprensió lectora dels alumnes de primària. El programa està destinat als infants d’entre nou i dotze anys que necessiten un acompanyament per millorar les competències lectores bàsiques.

La Ballaruga conjuntament amb l’Associació de Voluntaris CaixaBank porta aquest projecte a les escoles i ja suma 28 d’infants i una vintna d’adults voluntaris.
Aquest curs seguim a les escoles Pau Casals, Àngels Garriga i Àngel Guimerà. Així doncs, els 28 infants milloren la seva comprensió lectora gràcies a l’esforç dels voluntaris i voluntàries que cada setmana dediquen una hora i quart del seu temps lliure a acompanyar aquests nens i nenes en les seves habilitats lectores.

Dins la promoció del voluntariat d’aquest projecte, enguany, a la Biblioteca Terra Baixa,  Jaume Centelles va compartir una xerrada motivadora amb les claus per ajudar en la tasca d’acompanyar i compartir el plaer de llegir.

També a la biblioteca Terra Baixa, es va fer una formació per a les persones que estaven interessades en ser voluntaries. Hi van acudir una trentena.

 

Feu un comentari