Projecte d’aprenentatge i servei, acompanyem als residents de La Muntanyeta

Des del projecte Dinem en família, els alumnes de l’INS Mediterrània realitzem enguany un projecte d’aprenentatge i servei on dos divendres al mes compartim una estona amb els usuaris de la Residència La Muntanyeta.
Els joves troben un espai molt bonic on compartir experiències de manera intergeneracional.

Un cop finalitzades les sessions, realitzen un breu escrit en forma de diari on expliquen aquelles emocions, sensacions i anècdotes que els hi ha generat. Al llarg de la setmana treballem en l’espai del menjador activitats manuals per a regalar-los, coneixem malalties que podem detectar en els usuaris i treballem de manera general tot allò que els hi genera dubte sobre l’edat avançada.

En les següents imatges veiem als alumnes compartint aquestes estones intergeneracionals, gaudint molt de les anècdotes i experiències que aquestes persones el hi expliquen.

Escolten atentament les històries dels usuàris
Pinten mandales i s’expliquen anècdotes, poc a poc es van coneixent

Feu un comentari