Institut-escola Coma-ruga

Activitats de 14 a 16 h. els dimecres. Cada setmana farem una activitats d’educació emocional i una activitat de dinamització lectora.
Preu: 10 €/mensuals.
Formulari d’inscripció

Educació emocional

El context actual d’incertesa i por ens porta emocions negatives que podem aprendre a gestionar per a què no ens angoixin en excès. En aquestes sessions aprendran a reconèixer el seus sentiments i emocions i com gestionar-les. En un ambient de respecte, d’afecte i acompanyament, a través de jocs, tallers i propostes pedagògiques que els ajudaran en tot aquest procés. Les activitats proposades seran d’acord amb el grup i l’edat dels infants.

Dinamització lectora

La fàbrica dels contes (de P3 a 2n primària per nivells)
És un projecte en el que a través dels contes, farem activitats relacionades amb els personatges i els seus continguts i on treballarem els valors i les emocions. L’activitat està concebuda per a potenciar entre els infants d’Educació infantil  la curiositat per l’aprenentatge lector, fomentant també, amb els seus continguts, l’aspecte creatiu mitjançant la plàstica, l’expressió oral i gestual, l’experimentació o el joc i la música, entre altres.

LectoClub (de 3r de primària a ESO per nivells)
És un projecte de lleure educatiu  que incentiva el plaer per la lectura entre l’alumnat a partir de les novel·les amb els nivells adequats per a cada curs. L’activitat es desenvoluparà a través de cançons, jocs, enigmes, tallers, etc que fomentaran l’interès per la lectura. Treballaran en equip i emulant els diferents protagonistes de les novel·les que llegeixin, recopilant les pistes que trobaran a través de gimcanes ,  jocs cooperatius, jocs de taula i tallers, etc.