Casals d’Estiu 2020

La Ballaruga ja tenim apunt els Casals d’Estiu a diferents poblacions del Baix Penedès (Bellvei, La Bisbal i Santa Oliva) i l’Alt Camp (Bràfim i Vila-rodona). Aquest any proposem fer un casal per ajudar el Professor Pepunstein a trobar la vacuna pel Covid-19. Ens ajudeu? Cada casal té les seves particularitats, però tots els mateix eix d’animació i sobretot adaptats a la normativa sanitària, cosa que farà que siguin unes activitats singulars, amb menys places, més controlat… però no per això més avorrides!!! Per això ja estem donant moltes voltes per fer-ho súper divertit mentre mantenim les mesures de seguretat. Ja podeu donar un cop d’ull al web on hi ha tota la informació, i a partir de dilluns ja podreu fer la inscripció virtual o demanar hora a l’oficina per una inscripció presencial.

Deja un comentario