La Ballaruga proposa una activitat per Sant Jordi

Fa 4 setmanes vam iniciar al web l’activitat d’animació «Imaginem que vivim en….» per a les families amb infants, que parteix de la idea que vivim o estem confinats en algun altre lloc imaginari, amb la intenció d’ajudar els infants a passar aquests dies de confinament. Cada setmana canviem d’escenari (fins ara hem viscut en un castell, un circ, una granja, un vaixell pirata). Avui engeguem la setmana de Sant Jordi, i com que ja hi ha moltes i interessants iniciatives per tot arreu, hem volgut fer una cosa una mica diferent. Partint de la idea que el drac està trist perquè aquest any hi ha un bitxo que fa més por que ell, hem decidit salvar el drac i tots els dracs del món. Així doncs aquesta setmana de Sant Jordi, La Ballaruga la dediquem als dracs, figures mitològiques que hi ha arreu del món; cada dia presentarem un drac d’un país o cultura diferent, i proposarem diferents activitats relacionades amb els dracs i Sant Jordi. Esperem que us agradi i que en gaudiu amb els vostres fills i filles.

Deja un comentario