Quota activitats març

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que donades les indicacions d’emergència referent al coronavirus, el tancament de les escoles i emergència general, les nostres activitats han estat actives fins al dijous 12 de març i restaran tancades fins a nou avís.  Per a aquest motiu, i en compensació d’aquest tancament, les quotes d’extraescolars, acollides i menjador (només de l’escola Pau Casals) del mes de març són proporcionals als dies que l’activitat ha restat activa.  Les quotes d’acollida trimestrals que ja hagin estat cobrades es compensarà la diferència dels dies que el servei estigui tancat en el següent rebut.

Em enviat una carta amb aquesta informació a les famílies usuàries però no tothom té correu electrònic i alguns correus també han estat retornats.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggeriment que pugueu tenir, a través d’aquest correu electrònic laballaruga@fundesplai.org

Molta paciència, cooperació i solidaritat per a tothom!

Deja un comentario