Imaginem si vivim…

Famílies!!

La ballaruga posem en marxa des de demà una dinamització per ajudar a passar aquest confinament al màxim de millor possible, pares, mares i fills/es. Evidentment és on-line, com totes les iniciatives que estan sortint. 
Hem adaptat un apartat del web per proposar activitats a les famílies partint de la idea que no estem confinats a casa nostra, sinó en un castell, una cova, un circ, sota l’aigua…. i llavors ens hem d’imaginar com hi viurem. Cada setmana proposem activitats ambientades en el lloc que proposem de viure, com a idees d’activitats per fer a casa: cuina, manualitats, construccions, anglès, lectures, cançons, danses…..
També col.laboren amb nosaltres les voluntàries del Lecxit de La Caixa aportant recursos relacionats amb les lectures: textos, jocs de paraules, mots encreuats, etc.
Comencem per imaginar-nos que som prínceps i princeses i que vivim en un castell!!!!
Evidentment volem que les famílies ens retornin el que fan en format imatges o vídeos, i els penjarem al web. Cada dia anirem animant la participació a través de les nostres xarxes socials al facebook, instagram i twitter.  
Esperem les vostres fotos i vídeos a laballaruga.imagina@gmail.com !!!

Deja un comentario